Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Nova pošast: Mladi širom svijeta prizivaju “demona Charlieja” (VIDEO)

27/05/2015

Zahvaljujući društvenim mrežama, konkretno u ovom slučaju Twitteru, hiljade  mladih ljudi iz cijeloga svijeta upravo učestvuje u najnovijoj pošasti, igri koja ima za cilj dozvati meksičkog demona imena Charlie.

Ko je zapravo Charlie i kako je taj mit nastao nije poznato jer Meksikanci ističu da za njega nikad nisu čuli, ali mladi ga u ovom trenutku ispituju sve i svašta, počevši od toga kakve će biti sreće u ljubavi.

Da bi se Charlieja dozvalo potrebne su samo dvije olovke i komad papira, a pravila nalažu da “demona” treba upitati može li igra početi, odnosno smije li završiti kako vrata pakla ne bi ostala otvorena.

Naravno, cijela je igra očito šala inspirisana horor filmovima i mitovima kao što je onaj o Krvavoj Mary, međutim uprkos tome što je Charlie vjerovatno stvaran koliko i jednorog koji će vam reći tačne ishode 18 parova na kladionici ukoliko se protrljate majonezom po čelu, savjetuje se da se ne učestvujete jer nije bezopasno.

Naime, kao što govore i sljedeće snimke, dovoljno je samo malo vjetra da nastane sveopća panika koja može završiti posjetom liječniku.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.