Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stravično

Objavljen snimak trenutka prije nesreće u kojoj je poginula djevojka (VIDEO)

saina2

Policija sada istražuje video koji je snimljen nekoliko trenutaka prije nesreće, a na kojem se vidi opasna vožnja zbog koje je 21-godišnjakinja stradala

Objavljen je snimka iz automobila koji je vozila 21-godišnja djevojka iz Australije, a koja je poginula u nedjelju u stravičnom sudaru.

Shania McNeill svojim suzukijem se u nedjelju oko 1.15 sati ujutro zabila u nisan mikru na putu Ričmond na zapadu Sidneja. Djevojka je na mjestu preminula, a njene dvije saputnice, Faeda Hunter i Hazel Wildman te dva muškarca iz drugog automobila povrijeđeni su.

Policija sada istražuje video koji je snimljen nekoliko trenutaka prije nesreće, a na kojem se vidi opasna vožnja zbog koje je 21-godišnjakinja stradala.

Djevojka je, naime, jureći automobilom prelazila u suprotnu traku i igrala se ”kukavice” s automobilima koji su joj prilazili.

Pritom je pozirala prijateljici koja ju je snimala, a Faeda Hunter video je potom objavila na Snapchatu.

Na kraju snimka vidi se zabrinuto lice vozačice, a video se potom prekida. Iako je djevojka poginula, njena prijateljica Hazel Wildman idući je dan objavila selfie iz bolnice na kojoj pozira s drugom djevojkom koja je bila u automobilu.

Užasan prizor: Motociklista snimio sopstvenu smrt (VIDEO)