Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"ovo je grijeh"

Objavljena snimka: Krivolovci na Skadarskom jezeru ubijaju ribu – strujom!

New Project (47)

Iako je na snazi ribolovni zabran, više osoba snimljeno je kako u Nacionalnom parku Skadarsko jezero ribu “ukljevu” love – strujom

Nakon što su crnogorski mediji jučer objavili da su dvije osobe uhvaćene u krivolovu ribe na Skadarskom jezeru, danas je objavljen video koji svjedoči čime se sve krivolovci služe kako bi nabrzinu zaradili pare.

Iako je na snazi ribolovni zabran, više osoba snimljeno je kako u Nacionalnom parku Skadarsko jezero ribu “ukljevu” love – strujom!

“Zaustavite se na trenutak i pogledajte kako izgleda uništavanje životne sredine u NP Skadarsko jezero. Ubijanje ukljeve strujom… Ovo je grijeh – tuga i žalost naše svakodnevice… Ne znam šta da kažem, a da ne opsujem ili ne zaplačem”, samo su neki od komentara od ispod objavljenog snimka.

Služba zaštite Nacionalnog parka Skadarsko jezero zatekla je jučer dvije osobe u nelegalnom izlovu ribe i od njih oduzela plovilo, vanbrodski motor 25 KS i mreže.

Kako su kazali iz NP Skadarsko jezero, lica su zatečena u rejonu Plavničke rijeke, gdje je tokom cijele godine zabranjen izlov ribe.