Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Obnavlja kuću potpuno nag i izluđuje komšije

rob22

Stolar Rob Jenner (42) izluđuje svoje komšije u mirnom predgrađu Kenta. Toliko da ga je policija po drugi put uhapsila nakon što su ogorčene i uznemirene komšije prijavili da Rob renovira svoju kuću – gol.

S obzirom da se i ranije zbog golotinje sukobljavao sa komšijama, Jenner je na svoju kuću izvjesio znak “Naturist radi na ovom posjedu, molimo vas da imate razumijevanja”.

Unatoč pristojnom upozorenju, ovaj bivši vojnik odsad će biti obilježen kao kriminalac kojeg se tereti da je svojim ponašanjem uznemirio komšije te im prouzročio stres, a navodno im je uputio i prijeteće riječi. Dobio je opomenu zbog svog ponašanja te novčanu kaznu od 80 funti.

Jenner je naturist od 1999. i stoji pri tome da svojim stilom života ne čini ništa loše, piše Mirror.

rob333

– Naturizam mi pruža osjećaj slobode – kaže Jenner i dodaje: ‘Možda sam pesismist, ali mislim da ljudi u svemu vide samo ono najgore. Optužuju me za stvari koje su potpuno neisitinite’.

Agencija za oglašavanje i prodaju nekretnina skinula je njegovu kuću sa svoje web stranice. Jenner je uvjeren da je do toga došlo zbog prašine koja se digla oko njegovog stila života.

Ipak ima i onih, makar su među rijetkima, kojima Rob ne smeta.

– Imam muža, sinove i unuke. Možda me zato sve to ne šokira. Osim toga, Rob je prilično zgodan muškarac – kaže jedna komšinica, dodajući da je Jenner uvijek bio vrlo ugodan i pristojan.