Oca pokopao u novom BMW-u zbog obećanja koje nikad nije ispunio

bmw222

Čovjek iz Nigerije svog je oca umjesto u lijesu, pokopao u potpuno novom BMW-u.

Htio je, naime, da njegov otac sa stilom otiđe na svoje posljednje odredište.

Dobrostojeći sin svojem je ocu stalno obećavao da će mu jednog dana kupiti luksuzni auto. No otac je preminuo od starosti prije nego što je to obećanje ispunjeno. Čim je čuo vijest da njegovog tate više nema, sin je odjurio u prvi autosalon i iskeširao 66.000 funti za novi BMW 5 u kojem će pokopati oca.

Na stvarno nesvakidašnjoj fotografiji, golemi skupocjeni automobil u koji je smješten pokojnik spušta se u dva metara duboku raku na lokalnom groblju. Mještani su u šali komentirali kako je automobil opremljen navigacijom kako bi otac lakše našao put do vrata raja.

Bilo je takvih još

Fotografija se munjevito proširila po društvenim mrežama, a mnogi su na Facebooku izrazili nezadovoljstvo i pisali da se taj novac mogao mnogo bolje iskoristiti.

– Kupi auto za roditelja dok je još živ ako imaš novaca za to i pokopaj ga u pristojnom lijesu. Ovo je jednostavno glupo prenemaganje – napisao je Sifiso Inno Makhashila.

Ovo nije prvi takav slučaj. Jedan milijarder iz Nigerije pokopao je svoju majku na sličan način, u novom Hummeru. Iste godine, čovjek je u Kini pokopan je u svojem najdražem autu, piše Daily Mail.