Taj ludi svijet

Elizabeth Hoad

Odustala od muškaraca: Bivša manekenka se udaje za svog psa

26/07/2019

Kuma i kum na vječanju biće Ajax i Bear, dva haskija njene najbolje prijateljice

Bivša američka manekenka Elizabeth Hoad odlučila je da odustane od muškaraca i da se uda za svog šestogodišnjeg psa Logana, što će učiniti početkom avgusta ove godine

Podstaknuta mnogobrojnim propalim izlascima sa muškarcima, 49-godišnja Hoad se odlučila na poseban korak. U katoličkoj crkvi će stati na ludi kamen sa svojim zlatnim retriverom Loganom.

Sudbonosno “da” izgovorit će pred 20 zvanica i tom prilikom će nositi poseban prsten, dok će njen pas na sebi imati posebno odijelo specijalno skrojeno za njega.

Kuma i kum na vječanju biće Ajax i Bear, dva haskija njene najbolje prijateljice. Elizabeth, nakon vjenčanja, planira da sa Loganom ode na medeni mjesec negdje gdje postoji “pet friendly” hotel.

Bivša manekenka se ranije dva puta vjerila, ali je oba puta venčanje bilo otkazano. Nakon toga se okušala u izlascima, pa je u periodu u šest godina izašla ukupno 220 puta, ali – nije imala sreće.

“Mislila sam da je zato najbolje da se udam za Logana. On me nikada ne napušta, kao ni ja njega. Neki misle da sam luda, ja mislim da je ovo sasvim normalno”, rekla je Hoad.

Iako su mnogi šokirani njenom odlukom, ona nije prva osoba koja se udala za svog psa. Prije nje je to uradila i Wilhelmina Callaghan, koja se za svog psa udala 2009. godine. Baš taj slučaj je inspirisao Elizabeth da se uda za svog retrivera.

Komentari

Autor: B92

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.