Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sapuniva iz lukavca

Oglasio se Elvedin kojeg su navodno otele djevojke: “Ne želim biti neki konj”

elvedin-hamzic

“Došao sam dobrovoljno svojoj kući, ja nisam naučio na njihov mentalitet života”

Elvedin Hamzić iz Lukavca, čija se porodica 16. januara oglasila na Facebooku apelom tražeći pomoć u pronalasku ovog mladića, javio se putem Facebooka otkrio šta se sve desilo.

Podsjetimo, jedna od rodica ovog mladića je u izjavi za Dnevni avaz kazala da su Elvedina Hamzića otele dvije žene iz Dubrava te da ga drogiraju i drže zarobljenog u svojoj kući.

Nakon toga, javila se majka jedne od djevojaka, rekavši da je Elvedin sinoć otišao i njena kćerka nosi dijete ovog mladića.

Ona je rekla da je on samovoljno bio u njenoj kući te da je otišao nakon što je pokrao novac. Reagirao je Elvedin koji je rekao da je otišao jer nije navikao na “njihov mentalitet”.

– Ne želim biti neki konj i nasilnik. Došao sam dobrovoljno svojoj kući, ja nisam naučio na njihov mentalitet života. U onakvoj kući ne žive podstanari. Pričaju i hljagaju moju porodicu, a vrlo se dobro zna ko smo mi, Hamzići. A ove tri su vrlo dobro poznate ko su i šta su. Bitno je da sam ja izvukao živu glavu – poručio je, između ostalog, Hamzić.