Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Okačio slike supruge i ljubavnice i porukom zgrozio javnost

lonnie turner

Lonni Turner iz Houstona šokirao je javnost svojim statusom na društvenoj mreži Facebook, gdje je postavio fotografiju svoje žene i ljubavnice, uz poruku da želi da bude sa obje.

“Ove dvije će morati da nauče da se slažu. Ja naporno radim svakog dana i zaslužujem da imam sve što moje malo srce poželi. Koja je poenta imati tortu, a ne jesti je? Ja želim brojne torte”, napisao je Lonni na svom Facebook profilu.

Njegova poruka je potpuno podijelila korisnike društvenih mreža, i dok ga jedni hvale zbog iskrenosti, drugi ga kritikuju da je pohlepan i da je izdao povjerenje svoje supruge. Njegova poruka je šerovana preko 600 puta.

“Moja žena je zgodna i drago mi je što sam u braku sa njom. Imamo troje dece, a njeno tijelo i dalje izgleda bolje nego kod nekih žena koje su 20 godina mlađe”, rekao je on i još nekoliko puta pohvalio svoju suprugu kako je pametna i kako je on sretan što je ima.

Od kako je ovaj post ugledao svjetlost dana, Lonni je preživio pravu životnu dramu zbog nagle popularnosti, ali je njegova žena ipak odlučila da ostanu u braku uprkos svemu.