Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ona se stalno nalazi u stanju seksualne uzbuđenosti: Nije nimalo zabavno VIDEO

amanda-mclaughlin

Ima osjećaj kao da će u svakom tenutku doživjeti orgazam, a taj osjećaj nikada ne prolazi. Amanda McLaughlin je stalno seksualno uzbuđena.

“Nije zabavno. Da li biste vi željeli da 24 sata dnevno budete ukrućeni? Čisto sumnjam. To jednostavno ne prestaje”, rekla je McLaughlin u dokumentarnom filmu koji je emitovan na televizijskom kanalu BBC3.

Ovoj 23-godišnjakinji 2013. godine je dijagnostikovan poremećaj stalne seksualne uzbuđenosti. Reč je o rijetkom poremećaju koji donosi mnogo bola i nelagodnosti, piše The Independent.

McLaughlin navodi da je s 13 ili 14 godina otkrila da nešto nije u redu, ali da ni ona ni njena majka nisu znale šta se tačno dešava. U srednjoj školi je, prema sopstvenom priznanju, masturbirala mnogo više nego što bi to jedan normalan tinejdžer radio.

Amandini roditelji mislili su da je njihova kćerka zavisnica od seksa, a njena majka još osjeća krivicu zbog toga što ju je proglasila hipohondrom.

Amanda tvrdi da ne bi imala ništa protiv toga da više nikada ne doživi nijedan orgazam. Danas ne izlazi mnogo iz kuće, mada su joj neki dani bolji od drugih.

Prošle godine upoznala je svog vjerenika JoJoa i par sada živi zajedno. Pošto zbog bolest trpi velike bolove, Amanda kaže da ne voli da moli svog dečka za seks jer se zbog toga osjeća nepoželjno, a odnos ne pomaže uvijek. JoJo takođe ne želi da seks postane ‘posao’, već želi da bude poseban.

Amanda trenutno svaki dan pije 30 različitih lekova kako bi olakšala bolove koje trpi. Osim toga, naizmjenično sjedi na toplim i hladnim oblogama.