zagreb

Opšta makljaža dvojice vozača na semaforu (VIDEO)

1d5a34e9d9e035a82671 (1)

Očevici pretpostavljaju kako je razlog svega bila saobraćajna svađa zbog oduzimanja prednosti koja se otela kontroli

Nepoznati muškarci potukli su se na semaforu na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu oko 14 sati u srijedu, potvrdili su iz zagrebačke policije.

Svjedok koji je poslao video snimke i koji ih je razdvajao je ispričao šta se dogodilo.

– Svi su sjedili u autu, ja sam izašao van da ih smirim i razdvojim. Ne znam koji je tačno razlog, ali su se odjednom počeli žestoko mlatiti, a uletjela je i žena od jednog muškarca – ispričao je.

Nepoznati muškarci potukli su se na semaforu na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu oko 14 sati u srijedu, potvrdili su nam iz zagrebačke policije. Svjedok je ispričao kako je na križanju bilo oko 15 automobila i niko nije izlazio kako bi ih zaustavio. Nakon nekog vremena, on je izletio van kako bi pokušao smiriti dvojicu muškaraca. Kasnije je snimio video.

– Nakon što sam ih smirio i nagovorio da uđu svaki u svoj auto, vozač Opel Corse je odlučio na kraju udariti vozača iz crnog Audija i nastavio dalje bježati – dodao je.

Očevici pretpostavljaju kako je razlog svega bila saobraćajna svađa zbog oduzimanja prednosti koja se otela kontroli. Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti.