Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Organizirali “sahranu” prijatelju koji se nije odvajao od djevojke

Keiran-Cable3333

Keiran Cable (20) iz Južnog Walesa nakon što je upoznao djevojku Jess Ferugson, gotovo da nije viđen u javnosti.

Cable je upoznao godinu dana mlađu Ferguson prije godinu i pol i od tada sve vrijeme provodi s njom, zbog čega su njegovi prijatelji došli na ludu ideju i organizirali mu “sahranu”.

A funeral was held by 50 friends for their "lost" friend because he's all loved up with his new girlfriend. Keiran Cable, 20, was shocked to be attending his own funeral service when he thought he was being taken to the pub to watch rugby. Reformed "lad's lad" Keiran hadn't been seen out on the town since he started seeing his beautiful new girlfriend over the last 18 months. Pictured here is Keiran Cable's mock funeral service. © WALES NEWS SERVICE

Prijatelji su mu javili da će gledati prenos Svjetskog kupa u ragbiju. Okupilo ih se 50 i svi su bili odjeveni u crno. Unajmili su mrtvačka kola i napravili kovčeg u sjećanje na Keirana. Ispjevali su mu pjesme i napravili program sjećanja za njihovog prijatelja koji je “preminuo” i sve to objavili na Facebooku.

Priča je obišla svijet. Keirana su zvali razni mediji, a postao je popularan i na Facebooku.

Keiran-Cable12222

– Dobio sam stotine poziva za prijateljstvo. Ljudi su mi prilazili i pitali me mogu li se fotografirati sa mnom kako bi prijateljima rekli da su me upoznali, rekao je Cable.

Unatoč sprovodu, njegova djevojka Jess insistira da se Cable u svakom trenutku može družiti s prijateljima.

https://www.youtube.com/watch?v=77Fw23iANpE