Osveta ljubomornog mladića: To je i zaslužila, varala me sa sedmoricom

nevjera-osveta

Dečko koji je posramio svoju djevojku tako što ju je prisilio da hoda gola ulicama New Yorka, a onda snimku objavio na internetu, kazao je na sudu kako je to zaslužila.

Jason Melo (24) iz Bronxa pojavio se pred sudom na Manhattanu optužen za napad i ugrožavanje djeteta, nakon što je svoju djevojku davio i udario je pred komšijinom kćerkom.

Optužbe je porekao no priznao da ju je natjerao da hoda gola ulicom jer je sumnjao da je slala svoje gole fotografije drugim muškarcima.

“Nije trebala učiniti to što je učinila”, komentirao je.

Jezivi video koji se pojavio na internetu prikazuje golu ženu kako hoda pločnikom i muškarca kako sipa uvrede na španskom.

https://www.youtube.com/watch?v=iiw7peg_v6Y

“Skini peškir! Sarađuj, ku***. Pokaži što si, tako lijepa i tako dobra. Ona je dro***. Ajmo, reci u kameru zašto ovo radiš. Skini peškir i plati zbog toga što si pričala s sedmoricom drugih muškaraca nakon što sam ti ja rekao da želim s tobom porodicu.

Djevojka mu je tada uzvratila: “Ali ne zato da bi spavala s njima”.

Tada je maknuo peškir s nje, a ona je ostala samo u čizmama. Dok se pokušavala sakriti između automobila, on ju je i dalje vrijeđao.

Melo je kasnije objavio i snimku koja prikazuje kako zove policiju da se preda.

https://www.youtube.com/watch?v=ljRnHol-o_M

“Želim da znate da laže. Ne postoje dokazi da sam je udario ili davio jer nisam. Neki u zatvoru su mi rekli da je dobro prošla, da bi oni bili puno gori prema njoj”, kazao je Melo u bizarnoj snimci koja se pojavila na Facebooku.

U međuvremenu, djevojka, čije ime nije objavljeno, kazala je da se boji Mela.

“Počeo mi je prijetiti, prijetio mi je da će mi razbiti lice”, kazala je i dodala da se od incidenta skriva u svom stanu.