milsili da se radi o smeću

Otišli se provozati iz dosade i nasred ceste pronašli dvije vreće pune novca (FOTO)

virginia-money-1

David i Emily Schantz iz okruga Caroline u Virginiji vozili su se sa svojom djecom kad su pronašli dvije torbe nasred ulice

Porodica iz Virginije koja više nije mogla podnijeti izolaciju zbog koronavirusa u subotu je otišla u vožnju te naišla na dvije torbe pune novca ukupne vrijednosti gotovo milion dolara, prenosi Fox News.

David i Emily Schantz iz okruga Caroline u Virginiji vozili su se sa svojom djecom kad su pronašli dvije torbe nasred ulice. Preko njih su se prevezli svojim kamionetom i mislili da je riječ o smeću. Nakon što su zastali i ubacili ih u auto, nastavili su s vožnjom.

Tek kad su stigli kući i pregledali sadržaj torbi, shvatili su da su prepune novca. “U torbama su bile plastične vrećice pune novca koje su bile adresirane na nešto kao ‘trezor gotovine'”, rekli su Schantzovi za WTVR.

Nakon otkrića kontaktirali su šerifov ured, koji je poslao policiju na njihovu adresu kako bi istražili o čemu je riječ. Scott Moser iz tamošnje policije kaže kako su utvrdili gdje je novac trebao završiti, no još uvijek ne znaju kako je završio na cesti.

Porodica Schantz

Moser nije komentirao kamo ide novac, ali rekao je da primatelji trebaju dati porodici financijsku nagradu za njihov trud. “Njihovi postupci ne zaslužuju ništa manje”, rekao je. “Oni su nekome uštedjeli mnogo novca i pružili divan primjer svima drugima.”