Otišli smo toliko daleko, da me učiteljicina kćerka počela zvati “tata”

Former teaching assistant admits underage sex

Tinejdžer kojeg je zavela Caroline Berriman, 30-godišnja nastavnica, ispričao je za britanske medije da su njih dvoje imali seks 50 puta i da mu je ona tvrdila da je zatrudnila. Dječak, koji je tada imao 15 godina, kaže da mu je seks sa nastavnicom iz okoline Manchestera ostavio “ožiljke za cijeli život”.

Berimanova je, prije nego što je otpuštena, radila u državnoj školi “Abraham Moss ” koju pohađa 1.600 učenika.

Ona je uspjela da izbjegne zatvorsku kaznu prošle sedmice uprkos priznanju da je dva puta imala seksualni odnos sa dječakom.

berriman1

Dječak je kazao da je njegova veza sa nastavnicom otišla toliko daleko da ga je njena dvogodišnja kćerka zvala “tatom”.

Počeli su da se viđaju kada mu je na Facebooku zatražila broj telefona, da bi potom išli da se voze i gledali televiziju zajedno.

– Stalno smo se zvali i pisali jednom drugom SMS poruke i to je sve više ličilo na vezu. Onda je počela da me zove vikendom, pitajući me da li želim da odem u posjetu kod njenih – kazao je tinejdžer, prenosi Daily Mail.

– Postajalo je sve ozbiljnije. Došlo je do te tačke da je njena kćerka počela da me zove “tatom”. Govorio sam joj “Nisam, ja sam mamin prijatelj”.

Dječakov odnos s učiteljicom matematike i engleskog, otkriven je kada se on povjerio bratu, da bi to potom saznala i njegova majka.

Berimanova je navodno zatražila od njega da pobjegnu zajedno, kazavši mu da će, ukoliko odbije, to slomiti srce njene kćerke.

Sud u Manchesteru joj je, osim dvije godine uslovno, odredio i kaznu od 250 sati društvenokorisnog rada.