Taj ludi svijet

Ovako izgleda jedna od najrazvratnijih zabava na svijetu (VIDEO)

19/05/2015

Australijski duhanski tajkun Travers “Candyman” Beynon odnedavno se pretvorio u viralnu senzaciju nakon što su mediji otkrili njegov bizarni profil na Instagramu.Naime, bivši igrač američkog nogometa i model kojeg neki nazivaju i “australijskim Hughom Hefnerom”, proslavio se priređivanjem divljih zabava, druženjem s prekrasnim ženama i svojom ljubavlju prema skupim stvarčicama.

Ali, s popularnošću došli su i problemi. Naime, djed i baka njegove supruge Taeshe, Geaham i Evon Appleby, komentirali su fotografiju na kojoj Beynon vodi Taeshu poput psa, rekavši da je “odvratna” i “ponižavajuća”.

Dodali su i da svoje unuke nikad nisu upoznali te da nije normalno da njihova djeca odrastaju u istoj kući u kojoj ljudi svakodnevno tulumare goli.

Kako bi se opravdao, Beynon je objavio fotografiju ispod koje je napisao: “Postoji jedna stvar koju cijenim više od velikih i najboljih tuluma… To su moja djeca i moja porodica”. Naravno, nedugo nakon toga, osvanula je i jedna s desetak polugolih žena pokraj bazena.

I dok su mnogi bili zgroženi onim što su vidjeli u emisiji “Current Affair”, jedan od posjetitelja njegovih tuluma rekao je: “Skupi auti, hrana na svakom koraku, pića, djevojke… To je fantastično. Sto miliona tipova gleda ovaj show, sjede sa svojim ženama i misle da bi voljeli raditi što i on. Stoga, dobro za njega… Sesk prodaje”.

Podsjetimo, Beynon kao najvrjedniju stvar koju posjeduje ističe svoju Candyman vilu, a ogromnim bazenom na kojem održava lude zabave s mnoštvom žena. Sve to redovno dokumentira na društvenim mrežama.