Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ove silikonske ljepotice nisu znale kada treba stati (FOTO)

plasticne operacije

Ponekad ljepota zahtijeva različite žrtve, koje su često neopravdane. Ovo su najdrastičniji primjeri koje je izdvojio lifenews povodom međunarodnog “Dana ljepote”.

Dvadeset litara silikona teži oko petnaest kilograma. Myra Hills – drži rekord za najveće silikonske grudi na svijetu. 28-godišnji njemački model i glumica glumi u filmovima za odrasle pod pseudonimom Bishayn.

1

Zbog enormno velikih grudi ona spava samo na strani ili leđima, a izbor odjeće za nju pretvara se u pravu noćnu moru. Ali, Myra je najvažnije – zadovoljna sa sobom.

– To je stvarno zabavno. Svi se stalno žele fotografisati sa mnom. Osjećam se ženstveno, jako i prekrasno”, kaže glumica.

32-godišnji američki model Vanity Wonder u potrazi za savršenim bedrima potrošila je više od petnaest hiljada dolara, na oko stotinu mahom ilegalnih injekcija. Međutim, ova majka dvoje djece je osim drastično veće stražnjice “zaradila” i infekciju.

Vanity Wonder Butt Augmentation

Kako bi se oporavila, Vanity je morala odbaciti dio silikonskih implantata. Sada, naravno, želi da ima manje dupe, ali joj je drago da je joj je stražnjica uopšte “preživjela”.

– Drago mi je što nisam mrtva i tu sam za svoju djecu. I to je samo po sebi blagoslov, priznaje glumica i dodaje: “Kad god se pogledam u ogledalo pomislim kako je teško ići u kupovinu i sa ovolikim dupetom”.

63a1d1853eb531c96fccc49d532f5ba1__660x

Druga rekorderka po oblinama živi i radi u St. Petersburgu i umjetničko ime joj je Christina Ray. Prve silikonske injekcije je radila sa sedamnaest godina. I do sada je taj broj premašila za stotinu.

Među najrastrošenije i najneumjerenije “silikonke” je dospjela jer je povećanje usana platila oko dve stotine hiljada dolara, ali tu se nije zaustavila pa ih nastavlja pumpati svakih nekoliko mjeseci.

Međutim, ukrajinski model Valeria Lukyanova u “krug poznatih” je dospjela jer je najvjerodostojnija kopija Odesse Barbie. Svoj lik, kosu, pa čak i oblik oka duplirala je prema obliku poznate lutke. I to nije sve jer je Valeria nedavno krenula u novu avanturu – produženje nogu.

1d245d18801ad18c429d288171b6d5ac

– U mladosti, nisam razišljala o tome šta je lijepo, a šta ne. Međutim, u adolescenciji sam zadržala mali struk i jednom sam slučajno u ogledalu vidjela prekrasnom figura. Tako je sve počelo, kaže Valeria.

Listu ovih plastičnih djevojaka završavamo sa Amandom Lepore. Rođena je kao dječak po imenu Armand, ali od djetinjstva, osjetio se kao djevojka.

IMG_9470

Sa 17 Amanda je promenila pol i počela je dug put u borbi za svoja prava. Lepore je povećala grudi tri puta, ima implantate u stražnjici, dva puta je mijenjala oblik očiju i veličinu čela, povećala je usne i uklonila jedno rebro kako bi izgledala što privlačnije.