Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ovo su najčešće muške laži i kompleksi

zene muskarci

Ako ste mislili da se samo žene opterećuju stvarima poput starosti i fizičkog izgleda, varate se. Muškarci su jednako nesigurni oko istih stvari, a često ih se toliko srame da o njima i lažu.

Višak ili manjak kilograma

Iako žene rijetko govore da imaju više kilograma nego što zbilja imaju, muškarci često povećaju tu brojku, posebice ako su poprilično mršavi. Istraživanje je pokazalo da 60 posto muškaraca smanji, a 40 posto poveća brojku kada je riječ o kilogramima.

Odlazak u salone za uljepšavanje i upotreba kozmetike

Ne vole samo žene dobru hidratantnu kremu ili tretman čišćenja lica. Muškarci jednako kao i žene uživaju u tetošenju u salonima ljepote, no jedina je razlika u tome što se oni vrlo često to srame priznati.

Visina

Muškarci nižeg rasta često se osjećaju vrlo nesigurno u prisutnosti djevojaka u visokim petama pa zbog toga ponekad izbjegavaju mjesta gdje je to uobičajen dress code.

Godine

Možda će u pubertetskim danima slagati da su koju godinu stariji, ipak, muškarci se isto ponekad osjećaju nesigurno zbog godina pa ih često smanje i za cijelo desetljeće.

Stanje na bankovnom računu

San većine muškaraca je biti dovoljno dobro situiran kako bi mogao uzdržavati obitelj, posjedovati željeni auto i jednostavno se osjećati imućno. Uz to ide i činjenica da velik broj žena finansijska stavka privlači gotovo jednako kao fizički izgled pa nije čudno ako se muškarac osjeća nesigurno bez dostatnih finansijskih sredstava.

Seksualno iskustvo i sposobnost

Ovo je, pogađate, tema o kojoj muškarci najviše lažu. Svako želi ostaviti dobar dojam, što na društvo, što na ljepši spol, pa se brojke u svakom smislu preuveličavaju.