Taj ludi svijet

Pobjegla od milijardera koji ju je vodao kao psa: On je šovinista i manipulator

24/05/2015

Kirsty Engelmann je bila jedna od žena koje su živjele sa ozloglašenim duhanskim tajkunom iz Australije Traversom Benyonom.

Slika koja je obišla i zgrozila svijet je ona na kojoj pomenuti milijarder, koji sebe zove Kendyman, vodi dvije djevojke na povocima. Jedna od njih dve, sa plavom kosom, je Kirsty koja je uspjela da pobjegne od tog života i poniženja.

travers2

Kada su roditelji ove djevojke vidjeli fotografiju, u suzama su je molili da izvuče unučiće, odnosno svoju djecu iz tog razvratnog okruženja. Kada je Kendymen saznao da se njeni roditelji bune, na Instagram je postavio porodičnu fotografiju sa djecom.

“Postoji jedna stvar koja mi je draža od ludih žurki a to su moja deca i porodica. Ja sam zaštitnik i uzor”, napisao je on pored slike.

travers4

“Bilo mi je stalo do njega a onda je publicitet postao previše i promijenio ga. A i mene. Shvatila sam da je šovinista i narcis i manipulator i nisam htjela ništa više da imam sa njim. Ljudi misle da se radi o novcu što nije tačno jer ništa nisam dobila” kaže ova djevojka kroz plač.

Inače, u toj kući su sve vrijeme živjela i djeca. Njih četvoro, dvoje koje je dobio sa Kirsty, dvoje sa drugom ženom Taeshaom.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.