Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nastavnice zavodile đake i imale seks s njima, nekima su i djecu rodile

1

Širom svijeta, a naročito u SAD se pojavljuje sve više vesti o slučajevima u kojima nastavnice i učiteljice seksualno zlostavljaju ili uznemiravaju maloletne đake.

U nastavku teksta pogledajte neke od njih koje su privukle pažnju svjetske javnosti.

1. Yokasta M. (40) učiteljica iz Medellina u Kolumbiji, uhapšena je i prijeti joj 40 godina zatvora jer je ucjenjivala učenike da moraju da imaju seks sa njom ako žele da imaju dobre ocjene.

Yokasta M.

Uhvaćena je nakon što je otac jedne od žrtava pronašao njene golišave fotografije na mladićevom mobilnom telefonu, koje mu je slala pohotna učiteljica.

Tracey Kessler

2. Tracey Kessler (30) imala je seks sa učenikom (14) u svojoj kući na Floridi prošle godine za Noć vještica, a devet mjeseci kasnije rodila je dijete.

Eleanor Wilson

3. Nastavnica Eleanor Wilson (28) koja je imala seks sa učenikom u toaletu u avionu tokom školskog putovanja neće više moći da radi u prosvjeti. Wilson, koja je radila u Bristolu, poljubila je učenika i pila alkohol sa njim dok su bili u avionu.

Mary Beth Haglin

4. Nastavnica iz Iowe Mary Beth Haglin (25) priznala je da je imala svakodnevne seksualne odnose sa učenikom (17), a sada kada joj prijeti zatvor, tvrdi da je on zaveo nju.

Brianna Altis

5. Brianna Altis (37), učiteljica iz Utaha koja je imala seksualne odnose sa najmnaje tri svoja učenika, pokušala je da ubedi komisiju za puštanje na uslovnu slobodu da joj odobri izlazak iz zatvora objašnjavajući motive.

Katherine Harper

6. Katherine Harper (27), nastavnica iz srednje škole u Texasu rodila je dijete, a policija sumnja da je otac njenog djeteta 15-godišnji dječak iz škole u kojoj je predavala. Uhapšena je u martu nakon istrage duge tri mjeseca tokom koje je policija pokušavala da utvrdi da li su optužbe da je u seksulanoj vezi sa svojim učenikom tačne.

Haeli Way

7. Haeli Way (29) imala je seksualni odnos sa svojim učenikom najmanje deset puta, a utvrđeno je da je imala odnos i sa drugim učenikom po povratku u SAD tokom šetnje u planinama. Nastavnica koja je svojim učenicima slala fotografije na kojima je gola, osuđena je na deset godina uslovno, nakon što je priznala da je imala nedolične odnose sa svojim 17-godišnjim đakom.

Jessie Lorene Goline

8. Udata nastavnica likovnog Jessie Lorene Goline (25) uhapšena je pod optužbom da je imala seksualne odnose sa četvoricom od desetorice momaka kojima je predavala.
Prema navodima optužnice, u jednom danu je imala seks sa dvojicom učenika. Sve su otkrili roditelji jednog od dječaka koji su posumnjali da nastavnica ima seksulane veze sa nekoliko đaka