Taj ludi svijet

Banjalučki penzioner

Pojavio se prvi “faraon” u BiH, uplatio je 100 godina zagrobnog “života”

27/11/2019

Banjalučki penzioner je, za razliku od svojih prethodnika, otišao korak dalje u zagrobnom životu, pa je s pravom ponio titulu prvog, zvaničnog faraona u BiH

Nakon piramida u Visokom, logično je bilo da se u BiH pojavi i prvi faraon. On je penzioner iz Banje Luke, koji je svoj radni vijek proveo, logično, u inostranstvu.

Banjalučki penzioner je, za razliku od svojih prethodnika, otišao korak dalje u zagrobnom životu, pa je s pravom ponio titulu prvog, zvaničnog faraona u BiH.

Poznata je činjenica da mnogi penzioneri uoči odlaska na “onaj svijet” uplate grobno mjesto kako bi rasteretili svoju porodicu. Međutim, kao što rekosmo, penzioner iz Banje Luke otišao je korak dalje. Tačnije 100 godina unaprijed.

– Imali smo nesvakidašnji zahtjev od strane penzionera iz Banje Luke. Pored toga što je tražio da mu napravimo grobnicu za njegovog života, što je postalo normalna pojava, ovaj čovjek je od nas zahtijevao da uplati održavanje grobnice narednih 100 godina od trenutka svoje smrti – ispričao je odlično obaviješteni izvor Srpskainfo.

Naravno, zahtjev banjalučkog penzionera je ispunjen u potpunosti, a uplate će se voditi kao avansno plaćanje.

Na ovaj način prvi faraon u BiH ne samo da je olakšao posao svojim najbližima oko sahrane, već i generacijama poslije, kojima će jedina “obaveza” biti da dolaze na groblje bez bilo kakvih obaveza oko plaćanja godišnjih naknada.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.