Žena s lisicama na rukama usred noći pozvonila na tuđa vrata i nestala

teksas žena

Policija traga za misterioznom ženom koja je usred noći pozvonila na vrata kuće u Teksasu i nakon toga nestala bez traga.

Ženu je snimila nadzorna kamera te se čini da na rukama ima potrgane lisičine. Na snimci se također vidi kako je žena, obučena u bijelu majicu, 24. augusta u 3:20 tokom noći, izronila iz grmlja, prišla ulaznim vratima kuće na Sunrise Ranchu u Montgomeryju, pozvonila i onda nestala. Nakon toga ženu više niko nije vidio.

Anonimni stanovnik tog mjesta rekao je za ABC News da je žena pozvonila na vrata nekoliko kuća u susjedstvu, ali nestala je prije nego su domaćini stigli otvoriti.

“Imam devetogodišnju kćer i brine me što se događa u susjedstvu”, rekao je jedan od stanovnika, Branson Golson.

Policija moli sve koji bi mogli nešto znati o misterioznoj ženi i koji je eventualno prepoznaju sa snimke koja kruži internetom, da dojave u obližnju policijsku postaju

Incident je opisan kao vrlo sumnjiv, a nekoliko Teksašana počelo je dijeliti letke s likom žene kako bi pomogli u potrazi.

No policija kaže kako nisu zaprimili informaciju o nestanku osobe koja bi odgovarala opisu žene.

Policajci u međuvremenu obilaze kuće u okrugu i razgovaraju s kućevlasnicima kako bi prikupili što je moguće više informacije. Također, pregledavaju i snimke ostalih nadzornih kamera.

Nakon što je policija objavila informaciju o događaju, neki su počeli sumnjati da se radi o otmici.

Neki su se pitali zašto joj niko nije pomogao jer možda je bježala od svojih otmičara. Drugi su rekli kako je možda riječ o Brittany Burfield čiji je nestanak prijavljen nekoliko dana ranije na području Teksasa.

Burfield je zadnji put viđena 25. juna , a policija je za njezino ubistvo optužila jednog 37-godišnjaka premda njezino tijelo nikad nije pronađeno.