Taj ludi svijet

Beograd

Policija u klubu zatekla 700 ljudi, jedva su ga ispraznili

14/02/2021

Policija je naložila da momentalno prestane rad ovog ugostiteljskog objekta

Komunalna policija, tokom kontrole ugostiteljskih objekata u Beogradu, u jednom klubu u kod Tašmajdana zatekla je više od 700 gostiju nakon završetka radnog vremena, prenose mediji. Policija je naložila da momentalno prestane rad ovog ugostiteljskog objekta.

“To je klub u koji se ulazi iz Abardareve ulice. Komunalna policija je zatekla više od sedamsto ljudi koji su bili u ovom objektu poslije 20 sati. Nevjerovatna scena. Više od četrdeset minuta praznimo klub i još ne možemo da ga ispraznimo. Čekamo dolazak ostalih inspekcija koje će provjeriti rada ovog ugostiteljskog objekta. Zatečena lica bit će sankcionisana po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti”, rekao je za Blic direktor Komunalne policije Ivan Divac.

U klubu u Aberdarevoj ulici ekipe Komunalne milicije zatekle su više od 700 ljudi, dok je ispred lokala 50 njih čekalo da uđe, izjavio je za Tanjug pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac.

Naveo je da će lokal u skladu sa propisima biti sankcionisan zbog prekoračenja radnog vremena i nepoštovanja epidemioloških mjera.

Novosti su prenijele da je vlasniku objekta odmah napisana kazna.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.