Taj ludi svijet

Brazil

Političarka u skupštinu došla sa grudima “na izvolite”

07/02/2019

– Paulinha je rođeni vođa, želi mijenjati svijet, učiniti ga boljim, ona je žena čista srca koja će vas osvijiti na prvu – ovako prijatelji opisuju Paulinhu, pravoga imena Anu Paulu da Silvu, brazilsku političarku, koja je svojedobno obnašala dužnost gradonačelnice Bombinhasa, gradića u pokrajini Santa Catarina na jugu Brazila.

Ova demokratkinja u oktobru 2018. godine izabrana je za službenu predstavnicu spomenute pokrajine, a njezina pojava u skupštini mnogima je pravi melem za oči.

Barem je tako bilo početkom februara, kad se 43-godišnja političarka, inače majka dvoje djece – Manuele (21) i Mariane (18) – na poslu pojavila u izazovnoj crvenoj haljini duboka dekoltea.

– Vrijeme je za rad – napisala je Paulinha na svojoj službenoj Facebook stranici, gdje je objavila i niz atraktivnih fotografija. No našlo se i onih koji njezinu garderobu nisu dočekali s odobravanjem.

– Koga vi zapravo predstavljate u skupštini? Prostitutke? Svoje političke obveze valjda možete ispunjavati i bez skidanja – kritizirali su je pojedinci, nakon čega se oglasio i sam vrh pokrajine Santa Catarine.

– Odjeća gospođe da Silve bila je u skladu s našim pravilnikom – objavili su u službenom priopćenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.