Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Porodici Tine Katanić ukrao skupi Rolex i 170.000 kuna

Kronika_S1_979311S1

Domagoj R. (22) iz okolice Zagreba, nogometaš nižerazrednog kluba, odlučio je ljubavni odnos s markantnom Paulom P., kćeri poznatog dalmatinskog poduzetnika i dioničara, “začiniti” ilegalnom zaradom besramno potkradajući njezinu obitelj, prenosi Jutarnji list.

Riječ je o slučaju u kojem su nedavno protiv nogometaša splitski tužitelji podignuli optužnicu zbog produljenog djela teške krađe jer je prisvojio skupocjeni ženski Rolex i 170.000 kuna tuđe gotovine.

Prema optužnici, njegovi krimeni, a ima ih tri, datiraju od novembra 2014. do aprila ove godine. S ciljem da se materijalno koristi krao je iz stanova u Zagrebu i u Makarskoj gdje živi Paula.

Lopovski pohod startao je u centru Zagreba, u Tkalčićevoj ulici, gdje je prošle godine u novembru ukrao Rolex vrijedan 50.000 kuna, a koji pripada nesuđenoj punici.

Domagoj R. ovog je proljeća, osim zbog krađe iz domova roditelja djevojke Paule označen i kao dio tročlanog tandema koji je javno osramotio manekenku Tinu Katanić prikazavši u javnosti njezin pornouradak.