Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Posljednja poruka oca sinovima

spomenik

Internetom kruži fotografija nadgrobnog spomenika srpskog domaćina koji je odlučio da na ploču, gdje se inače piše “zahvalna porodica”, napiše sve što ga je mučilo za ovog života. Svu muku ovog svijeta sastavio je u nekoliko rečenica, otkrivši kakve je sinove odgojio, piše Kurir.

“Da sam odgajio dva kera branili bih kuću i mene celog života. Sina Janka školovao sam na fakultetu. Sina Jovana za TV tehničara. Placeve i zgrade sam im spremio. U sudu me osudili da sam poludeo i da se lišavam svih prava i prava glasanja. U bolnici su tražili da me pošalju u ludnicu Padinska Skela. Traže moju razrušenu i nedorađenu kuću. Mene izgone iz kuće u starački dom u Šabac, 48 puta dovodili su miliciju sa komšijama. Davili me noću. Napadali me sikirom, nožem, lopatom i pesnicama. Trovali me 10 puta”.

Fotografija je izazvala veliku pažnju, kao i nesretni čovjek. Evo šta su komentarisali neki na Facebooku: “Šteta što nema nastavak. Možda su mukicu i udavili pa nije stigao da dovrši”, “Izgleda da su mu došli glave”, “Porodične vrijednosti”…