Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Posvađao se sa ženom na parkingu, pa brzo zažalio

Oksana344

Oksana Kosheleva (34), dizačiza tegova i “najjača žena Sibira” kako je zovu, pokazala je kako to izgleda kada joj neko u vožnji ‘digne pritisak’.

Naime, nakon što se ispred trgovačkog centra u Irkutsku jedan nesmotreni vozač ubacio parkirati ispred nje, Oksana ga je izvukla iz njegovog vozila i onda jednostavno odnijela do svog auta gdje ga je prvo udarila, a onda i ubacila u gepek.

Koshelevu, poznatu po tome što bez po’ muke može povući voz ili tramvaj, na snimci se može čuti kako viče: ‘Nauči parkirati, ima djece posvuda’, a onda je krenuo šou.

Nesretnika je vozila nekih sto metara prije nego li ga je pustila, tačnije izbacila iz automobila.

Snimka je dospjela u javnost jer su prijatelji nesretnog vozača snimali njegove vozačke sposobnosti, tačnije umijeće parkiranja. No, očito nisu računali da bi se mogla pojaviti i robusna Oksana.

‘Inače nisam ovakvo ratoborna u saobraćaju, ali ovaj mi je stvarno pogidao živac. Mislim, na parkiralištu smo šoping centra. Djeca posvuda… Također, počeo se raspravljati…’, kazala je lokalnoj televizijskoj stanici Oksana te naglasila kako nije imala namjeru premlatiti ga, već jednostavno naučiti lekciju.

Nakon što ga je pustila, prepoznala je posramljenog vozača jer idu skupa u istu teretanu, a isto je kazao i vozač koji kaže kako upravo zbog toga što se poznaju nije želio pružati otpor.

Iako snimka izgleda poprilično realistično, ima i onih koji smatraju da je sve namješteno, a na vama je da prosudite.