Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prizor iz hrvatske

Potpuno pijani komunalci ispadali iz kombija, to ih je skupo koštalo (VIDEO)

komunalci

Snimci su, piše zagrebački Jutarnji list, nastali 12. novembra i na njima se vide pijani radnici od kojih jedan snima i komentariše, drugi se smije, a treći neuspješno pokušava da se izvuče sa zadnjeg sjedišta kombija

Radnici komunalnog preduzeća za vodosnabdijevanje i kanalizaciju u Zaprešiću, u Hrvatskoj, udaljeni su s posla i protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak, nakon što je u javnosti objavljen snimak na kojem se vidi da su u službenom kombiju u izuzetno alkoholisanom stanju.

Snimci su, piše zagrebački Jutarnji list, nastali 12. novembra i na njima se vide pijani radnici od kojih jedan snima i komentariše, drugi se smije, a treći neuspješno pokušava da se izvuče sa zadnjeg sjedišta kombija.

Na drugom snimku se vidi da je zaglavljeni radnik ipak uspio da izađe iz kombija, a uslikan je u ležećem položaju, jer toliko bio pijan da nije mogao da se pridigne.

Sudeći po komentarima druge dvojice i oni su u alkoholisanom stanju. A na jednom snimku se čuje kako jedan pita treba li zvati hitnu pomoć za onog što ne može da se digne, a drugi mu odgovora da ne treba.

Komunalno preduzeća Zaprešić je na svojoj internet stranici objavila saopštenje u kojem je oštro osudila ponašanje svojih radnika.

“Zbog nedopustivog ponašanja, radnici su udaljeni sa radnog mjesta i protiv njih će biti pokrenut odgovarajući disciplinski postupak i sankcije zbog neprimjerenog ponašanja i kršenja radne discipline”, navodi se u saopšenju.