Prekinuo s djevojkom pa skupi prsten želi pokloniti paru koji ga zaista zaslužuje

diamond_ring

Nekoliko sedmica nakon što je raskinuo s dugogodišnjom djevojkom, anonimni Australac skupocjeni dijamantni prsten želi pokloniti paru ‘koji ga zaista zaslužuje’.

Još se jednom potvrdila ona da ljubav nije uvijek vječna, ali dijamanti definitivno jesu.

To je na svojoj koži osjetio i anonimni Australac koji je djevojci kupio dijamantni prsten, a sada ga želi pokloniti nepoznatom paru ‘koji to zaslužuje’.

Korisnik Reddita ‘what_choice’ na toj je društvenoj mreži objasnio kako je trenutno u 20-im godinama života i kako je nedavno okončao vezu.

“Baš kao u pričama s mnogo klišeja, oboje smo se promijenili i stremili drugačijim stvarima. Nismo bili sretni. Odlučio sam to prekinuti kako bi oboje mogli imati bolju budućnost i kako bi bili sretni”, napisao je.

S obzirom da mu je djevojka vratila dijamantni prsten koji joj je kupio, ‘what_choice’ ga je odlučio pokloniti nepoznatom paru koji si iz nekog razloga ne može priuštiti prsten.

“Ozbiljan sam. Ovo nije nekakva navlakuša. To je lijep prsten i želim da nekome donese sreću. Imam i račun, mislim da je u pitanju veličina ‘L’ i lako se može proširiti ako će biti potrebno”, objasnio je.

Da ne dužimo, anonimni mladić iz Sydneya svoje je sugrađane zamolio da na Redditu prilože dokaz o svojoj vezi i ispričaju priču o njoj. Na temelju njih će onda odlučiti kome pokloniti prsten. Jedan od uvjeta je i da budu iz Sydneyja kako bi ih mogao i osobno upoznati.

Javili su mu se brojni parovi, a priče nekih od njih posebno se ističu.

“Kroz prošlih godinu i pol dana živim s predivnom djevojkom i njeno dvoje male djece. Brinem za njih kao da su moja. Jedva spajamo kraj s krajem jer imam slabo plaćen posao, a ona još studira”, napisao je jedan korisnik Reddita.

“Već mjesecima razmišljam kako uštedjeti za zaručnički prsten. Pričali smo o svemu i odlučili smo da smo spremni za taj sljedeći korak u vezi. Prsten poput ovog zaista bi mi olakšao financije kroz cijelu nadolazeću godinu”, zaključio je ‘HorribleStickfigures’.

“Moja partnerica i ja borimo se s uredom za imigraciju već tri godine kako bi dobili vizu. Dobili smo ju upravo na Badnjak, nakon već nekoliko odbijenica, a zajedno smo pet godina. U ljeto ove godine smo stupili u brak uz šestero najbližih prijatelja. Osim njih nitko uopće ne zna da smo u braku jer nismo znali hoćemo li svaki trenutak biti deportovani, a brdo novaca potrošili smo na odvjetnike.”

“Ni moja, a ni njena porodica isto ne znaju za brak, pa bih volio imati prsten da ju zaprosim javno, pred njima, to bi nam svima puno značilo, napisao je drugi korisnik”, prenosi Daily Mail.

‘What_choice’ je naglasio da očekuje da ljudi budu iskreni i da se prstena ne pokušaju dokopati iz krivih razloga. Nadamo se kako će zaista završiti u pravim rukama dvoje istinski zaljubljenih ljudi.