Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Niko je ne želi kupiti: Prelijepa vila krije jezivu tajnu

Magnolia_Mansion

Vlasnici vile Magnolia Mansion, u New Orleansu, očajnički žele prodati 159 godina staru imovinu, ali problem je u tome što je kuća opsjednuta duhovima.

Pansion, čije sobe vlasnici iznajmljuju, je smješten u starom dijelu grada, odnosno francuskoj četvrti, piše The Sun.

Kuću su obišli i stručnjaci za paranormalne ktivnosti koji su također potvrdili kako su uočili “sjenovitu stvar koja se kreće po kući”.

Magnolia_Mansion_3_2704615a

U knjizi Ghosts along the Mississippi River, Alan Brown je napisao kako jedan od duhova svira jezive melodije iz nevidljive muzičke kutije, drugi okreće čaše vode naopako, a postoji i takozvani čuvar koji noću ušuškava posjetitelje u krevetu i premiješta im jastuke.

I neki od gostiju su ustvrdili kako su primijetili neobične pojave. U knjigu gostiju Steve i Nicky Davis iz Floride su upisali kako su po dolasku u petak navečer u ormar stavili šest pari cipela. Iduće jutro u kupaonici su pronašli njezine japanke.

“Kupili smo antikvitet iz 19. stoljeća težak oko 20 kilograma. Prije spavanja stavila sam ga na metalni stol u sobi. Oko tri ili četiri sata ujutro, mene i supruga je probudila buka. Zvučalo je kao da neko nešto vuče po podu.

Nismo vidjeli ništa. Kada smo se ujutro probudili, na stolu smo vidjeli kako je naš antikvitet položen, a ostavili smo ga da stoji uspravno. To je bio zvuk koji smo čuli”, ispričali su gosti koji su prespavali u vili.

Duhovi su im sakrili još jedan par cipela u među jastuke, te im premiještali jastuke po sobi.