Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Pretukla muža i izbacila ga iz kuće

04/06/2015

Bugarka sa privremenim boravkom u Baru Veselinka Nadrljanski /40/ uhapšena je nakon što je brutalno pretukla i izbacila iz kuće svog supruga Aleksandra /85/, nanijeviši mu teške tjelesne povrede.

Događaj je prijavljen policiji nakon što je povrijeđeni Aleksandar zbrinut u Hitnoj službi, odakle je, zbog ozbiljnosti povreda, upućen u Opštu bolnicu u Baru.

Prema informacijama iz policije, ovaj neuobičajeni incident dogodio se u barskom naselju Šušanj nakon što je među supružnicima došlo do razmirice koja je prerasla u tuču.

Aleksandar je, navodno, ispričao policiji da ga je supruga “napala bez razloga, te da ga je više puta udarila pesnicom u glavu i po tijelu, nakon čega ga je izbacila iz kuće”.

On se nakon nekoliko sati vratio u kuću u kojoj živi sa suprugom da bi ga ona sljedećeg dana ponovo izbacila na ulicu i tada su ga komšije odvele u hitnu pomoć.

Broj krivičnih prijava u Crnoj Gori u kojima su muškarci žrtve nasilja u prethodne tri godine iznosi od 35 do 50 na godišnjem nivou.

Komentari

2 Comments

  1. Benjamin

    04/06/2015 at 09:28

    A koliko ih je pa trpe batine od muževa pa niko to ne objavljuje…daj budite realni.

  2. Edin

    04/06/2015 at 10:08

    Koliko ih samo djecu zlostavlja pa to nije vijest dana!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.