Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sonia Barton

Prevarena žena osvetila se mužu na nesvakidašnji način

prevara ploce

Kada god uđem u kuhinju zabavlja me i nasmijava kada god vidim njegove ploče na podu

Sonia Barton iz Engleske saznala je da je njen suprug, s kojim ima troje djece, vara. Kako bi mu se osvetila, uzela je njegovu kolekciju ploča i od njih napravila kuhinjski pod.

Par je u istoj kući živio 13 godina, a nakon što je riješila rastavu s preljubnikom, Sonia je zaključila da njenom domu treba preobrazba.

Već je ranije htjela pločama urediti pod u kuhinji, ali njenom suprugu ideja se nije svidjela. No nakon rastave, odlučila je krenuti s preuređenjem doma, a za svoju ideju iskoristila je kolekciju ploča svog bivšeg supruga.

Volim ‘uradi sam’ projekte i volim boju pa mi je ideja za kuhinju došla prirodno. Već sam ranije htjela staviti ploče na pod u kuhinji, ali mužu se to nije svidjelo, a nakon rastave odlučila sam to i učiniti. Kada god uđem u kuhinju zabavlja me i nasmijava kada god vidim njegove ploče na podu – ispričala je.

Svoju preuređenu kuhinju naziva ‘plodom ljubavi’. Radila je samo vikendima i trebalo joj je godinu  da završi projekt.

– Sama sam napravila sve ladice i vrata i kako volim jarke boje, sama sam sve i obojila. Dugo sam birala pločice i nisam mogla naći ništa što mi se sviđa pa sam na kraju kupila obične bijele te ih obojila po svom ukusu – objasnila je.

od je izradila tako što je sve željene elemente zalijepila za pod i onda je preko toga stavila smolu.

– To je čvrst pod i trebao bi dugo izdržati. Čini me sretnom i nasmije me svaki put kada ga vidim – zaključila je.