Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Privatna zabava sa starletom u kokpitu pilote stajala posla (VIDEO)

28/06/2015

Pilotu i kopilotu najveće argentinske aviokompanije itekako je presjelo “zabavno fotografiranje” s tamošnjom starletom.

Oni su naime dobili otkaz jer su u kokpit pustili ženu i s njom se fotografirali, a ključno je ipak da se radilo o putničkom avionu kojim su upravo upravljali.

Razotkrila ih je mlada dama kada se sama pohvalila svojim obožavateljima na Twitteru. Radi se inače o glumici i plesačici Vicky Xipolitakis, piše News.com.au, kojoj pilot i kopilot očito nisu mogli odoljeti čak ni pokraj sigurnosti putnika.

Nakon cijele sporne situacije na internetu se pojavio i video u kojem se vidi kako se novopečeni prijatelji zabavljaju u pilotskoj kabini, a glumica u jednom trenutku šaljivo kaže i “ubrzat ću i uskoro polijećemo”.

Pilotima je sve bilo vrlo smiješno što se vidi i po sadržaju koji ih je na kraju stajao posla.

Predsjednik ove najveće aviokompanije u Argentini nije se baš nasmijao, već im je nakon što je čuo za “privatnu zabavu” njegovih zaposlenika trenutno uručio otkaz.

Iz kompanije koja sada istražuje slučaj naglašavaju kako su piloti svojim ponašanjem riskirali živote putnika i posade, a dotičnoj Xipolitakis zabranili su pet godina da leti njihovim avionima.

Prema pisanju tamošnjih medija, sve se navodno dogodilo u utorak na letu između Buenos Airesa i Rosaria.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.