Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Procurila nova fotografija profesorice iz Srbije

profesorica-srbija

Profesorica muzičke kulture koja predaje u nekoliko srednjih škola u srpskom gradu Vranju našla se u problemima kad se na društvenim mrežama počela dijeliti njena fotografija na kojoj pozira razgolićenih grudi, a sad je objavljena još jedna sporna fotografija.

Na njoj 47-godišnja profesorica Suzana Alar kleči napućenih usana u čamcu, koji se nalazi na polju, dok je golišavi učenik mazi.

Nakon što je objavljena fotografija na kojoj je razgolićenih grudi, profesorica je otišla na bolovanje.

Suzana Alar - profesorica srbija

“Nisam u stanju podnijeti sav pritisak kojem sam izložena. Sve je to namontirano! Neće biti disciplinskog postupka protiv mene. Nisam sposobna raditi, boli me glava! U šoku sam, ne mogu ni pričati više. Svaki tren mi zvone telefoni. Sve sam prijavila policiji koja radi na mom slučaju. Vratit ću se na posao kad se oporavim i priberem”, rekla je za Kurir.

Kad je riječ o fotografiji s golim grudima, priznala je da je njena, međutim tvrdi da su joj grudi namontirane u Photoshopu. Direktori četiri srednje škole u kojima ona predaje poslali su saopštenje u kojem navode da je Alar “pred direktorima škola svjedočila da se u medijima nije pojavila njena fotografija, već je riječ o obradi u Photoshopu te se obratila nadležnim organima”.