Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bojko Borisov

Procurile skandalozne fotografije iz spavaće sobe bugarskog premijera (FOTO)

GettyImages-1201968379-1160×774

Šef bugarske vlade tvrdi da su mu politički protivnici podmetnuli zlatne poluge i gotovinu dok ga je zavela mlada žena

„Ja sam samo osoba s ljudskim potrebama.” objasnio je bugarski premijer Bojko Borisov u spektakularnom razgovoru za njemački Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, u kojem je priznao kako ga je u središte skandala s ilegalno snimljenim fotografijama iz njegove spavaće sobe, doveo vlastiti nesmotreni seksualni život.

Podsjetimo, na fotografijama koje su obišle gotovo cijeli svijet može se vidjeti kako bugarski šef vlade na noćnom ormariću drži zlatne poluge, pištolj i svežanj pozamašne količine gotovine.

„Lijepa žena me može dekoncentrirati i navesti da olabavim osiguranje.” poručio je, dodavši kako su njegovi neprijatelji iskoristili njegov ‘trenutak slabosti’ kako bi mu se ušuljali u sobu i podmetnuli mu goleme količine novaca i zlatne poluge.

Za sve su krivi oligarsi koji ga još od ovog ljeta pokušavaju svrgnuti s vlasti jer im se ne sviđaju reforme bankarskog sustava koje je Bugarska implementirala posljednjih deset godina kako bi je se primilo u tzv. čekaonicu eurozone.

Premijer je u razgovoru objasnio kako je bankarski sistem Evropske unije, a time i Bugarske toliko čvrst, da kriminalni milje više ne može bezbrižno prati novac kao što je to bilo moguće do sada.

„To je maslo bugarskih komunista i staljinista.” kazao je Borisov.