Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Profesorica Medicinske škole zbog ove fotografije dobila otkaz

22/05/2015

Profesorica podgoričke Medicinske škole Verica Dabanović dobila je otkaz zato što je na maturskoj večeri podigla uvis obnaženu nogu.

Naime, direktor škole Branimir Kostić potvrdio je za “Vijesti“ da je profesorica dobila otkaz jer je „snimljena fotografija u neprimjerenoj pozi za prosvetne radnike“. Štaviše, on smatra da takva poza predstavlja “negativan primjer učenicima“ i da je “nanijela štetu ugledu Medicinske škole“.

On je rekao da je protiv profesorke pokrenut disciplinski postupak u skladu sa odredbama zakona.

Inače, na fotografiji se vidi da je Dabanović prebacila nogu preko ramena kolege koji čuči, a pored njih dvoje na fotografiji su i maturanti.

Profesorica u Medicinskoj školi radi od devedesetih godina, a učenici škole pozvali su upravu i Sindikat da se ona vrati na posao.

Predsednica Sindikata Milena Milovanović smatra da “crnogorska prosveta ima mnogo većih problema od jedne lijepe obnažene noge“, a djeca je obožavaju i svi žele da se ona vrati.

Komentari

2 Comments

  1. Nahla

    22/05/2015 at 11:08

    Ne znam brate, ali zar nije bolje i ljepse vidjeti nastavnicu, profesoricu koja je u super odnosima sa svojim djacima, nego nekog ko nije?

  2. Dženan

    22/05/2015 at 11:55

    Hm,vjerovatno nekom smeta iako je učenici koliko vidim obožavaju

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.