Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Profesorica spavala s jednim učenikom, drugi saznao pa je ucjenjivao

eleanorwilson2

Mlada profesorica fizike poseksala se s učenikom u WC-u zrakoplova, a za aferu je saznao drugi učenik koji ju je počeo ucjenjivati da će sve otkriti ako ne spava i s njim.

Eleanor Wilson (28), profesorica fizike u jednoj školi u Bristolu, vezu s učenikom pokušala je zataškati, ali sve je otkriveno kad je za aferu saznao drugi učenik te je počeo ucjenjivati.

Sve je počelo na školskom putovanju kad su se Eleanor i učenik zbližili u avionu. Tokom leta iz Ženeve napili su se vina te završili u WC-u gdje su imali oralni seks, ali i spolni odnos bez zaštite, piše The Mirror.

Tokom iduće godine nastavili su se viđati, a ona je, unatoč ispitivanju u školi, vezu pokušala zataškati. Ali, u martu 2016. počela je dobivati mailove drugog učenika koji je prijetio da će sve razotkriti policiji i školi ne spava li i s njim.

Mailovi su proslijeđeni školi i profesorica je dobila otkaz. Iako je sve negirala, završila je na sude te je proglašena krivom za neprihvatljivo profesionalno ponašanje. Također, više nikad neće moći raditi u školi, na fakultetu ili bilo kojoj drugoj obrazovnoj ustanovi u Velikoj Britaniji.