Prostitutka ubila klijenta u opasnoj sado-mazo igri

prost45

Austrijska prostitutka osuđena je na dvije godine uslovne kazne zatvora nakon što je jedna od njenih “seansi” završila smrću klijenta.

Pamela F. pojavila se pred sudom u Beču tvrdeći kako nije imala namjeru da ubije muškarca koji je pristao na surovu sado-mazo igru s njom, i dodala kako je “klijent pristao na sve i preuzeo puni rizik u slučaju posljedica”.

Advokat 29-godišnje prostitutke sudu je rekao kako je Pamela reklamirala svoje usluge na brojnim sajtovima za dominaciju, koji su posebno fokusirani na BDSM (vezivanje, disciplinu, potlačivanje i mazohizam), nudeći usluge poput “treniranja robova” i “davljenja”.

Neimenovani muškarac kontaktirao ju je u septembru 2015. zahtevajući da učestvuje u “igri gušenja”, i tako iskusi “onesvješćivanje od uzbuđenja”, prenosi list “Local”.

Muškarac nije bio zadovoljan nakon prve seanse s obzirom da nije uspio da se onesvijesti usljed gubitka vazduha, a razlog za to bila je “njena ljepota koja mu je odvlačila pažnju”, kako joj je napisao u SMS poruci.

Pamela se ponovo sastala sa klijentom naredne noći u lokalnom hotelu kako bi mu ispunila želju. Advokat optužene istakao je da je nesretni muškarac “u naletu strasti omotao smeđi selotejp oko grla i usta, a zatim stavio glavu u omču od pertli”.

Pamela je zatim zategla omču, a čovjek je ostao da visi i koprca se. Po prethodnom dogovoru klijent je od Pamele zahtijevao da ga veže i ostavi samog u sobi. Kada mu je poslije sat i po vremena poslala SMS da pita da li je sve u redu, odgovora nije bilo, piše “Heute”.

Zabrinuta, vratila se u hotel ali je soba bila zaključana. Kada je zamolila recepciju da otvore, odgovorili su joj da “ukoliko je mrtav, to će se saznati tek sutra”.

Uplašena prostitutka otišla je u policiju i ispričala cijeli slučaj, nakon čega su inspektori došli u hotel, otvorili sobu i ustanovili da je čovjek mrtav.

Autopsija je pokazala da je uzrok smrti manjak dotoka kiseonika u mozak. Iako je Pameli prijetilo 15 godina zatvora, sudija ju je osudio na samo dvije godine zatvora.