Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kings of Pain

Pustio je zmiju da ga ugrize, nije završilo dobro (VIDEO)

zmija

“Kings of Pain” je neskriptirana emisija History Channela u kojoj biolog Adam i timaritelj životinja Rob putuju svijetom i istražuju ugrize i ubode

U moru emisija koje postoje na televizijama širom svijeta sasvim je logično da postoji i ona u kojoj ljudi testiraju koliko šta boli. Kings of Pain je dvojac pustolova koji raznim životinjama dopušta da ih grizu i ubadaju, a nakon seanse vrištanja u bolovima s publikom dijele kako im je bilo.

Ovog puta odlučili su probati koliko boli ugriz dva metra dugog pitona. Australijanac Adam Torn, jedan od voditelja emisije, vrištao je u bolovima kad se golema zmija zubima zakačila za njegovu ruku.

Kako situacija ne bi eskalirala, na lice i prepone ipak je navukao zaštitnu masku i štitnik. Dok je on urlikao, suvoditelj Rob Aleva pokušao je odvući zmiju od njega.

Na kraju je uspio, a njegov kolega ostao je s golemom ranom na ruci, koju je trebalo šivati. Nastradao je i Rob, kojeg je zmija u navlačenju također ugrizla.

“Kings of Pain” je neskriptirana emisija History Channela u kojoj biolog Adam i timaritelj životinja Rob putuju svijetom i istražuju ugrize i ubode. Kako bi mjerili bolove, razvili su skalu od 30 stepeni, a konačnu ocjenu daju na temelju intenziteta ugriza, trajanja i štete koju je nanio.

Cilj im je gledaoce poduče koje bi životinje u svakom slučaju trebali izbjegavati.