Taj ludi svijet

engleska

Putnik u autobusu umjesto maske oko lica omotao veliku zmiju (FOTO)

16/09/2020

Svjedokinja, koja je tražila da ostane anonimna, rekla je da joj je incident bio "doista smiješan", dodajući da životinja, čini se, nije smetala nikome od njezinih suputnika

Jedan muškarac se ukrcao u autobus u Manchesteru koristeći zmiju kao pokrivalo za lice, piše BBC.

Putnik i njegova gmižuća maska, omotana oko vrata i usta, viđeni su u ponedjeljak u autobusu od Swintona do Manchestera.

Jedna putnica je ispričala da je isprva mislila da putnik nosi neku “funky masku” sve dok je nije primijetila kako “maska” klizi preko držala.

Iz ureda za promet u širem Manchesteru potvrdili su da zmija “nije valjano pokrivalo za lice”.

Svjedokinja, koja je tražila da ostane anonimna, rekla je da joj je incident bio “doista smiješan”, dodajući da životinja, čini se, nije smetala nikome od njezinih suputnika.

Rekla je: “Niko nije niti trznuo.”

Korištenje pokrivala za lice u javnom prijevozu u Velikoj Britaniji obvezno je za sve, osim za djecu mlađu od 11 godina ili za djecu koja su izuzeta zbog zdravstvenih razloga.

Glasnogovornik organizacije Transport for Greater Manchester kaže: “Vladine smjernice jasno kažu da to ne mora biti hirurška maska ​​i da putnici mogu sami izraditi ili nositi nešto prikladno, kao što su šal ili zavoj. Iako se na ovo mogu primijeniti razna tumačenja, ne vjerujemo da se to odnosi i na upotrebu zmijske kože”, posebno kada je još uvijek pričvršćena na zmiju.’

Komentari

Autor: jutarnji.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.