Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Radnik parkinga obio auto i odgurao ga do “pauka” (VIDEO)

08/06/2015

Kada je zaposlenik gradske “pauk službe” vidio nepropisno parkiran automobil i shvatio da ne može do njega, odlučio se na nešto nevjerovatno – provalio je u auto, dignuo ručnu kočnicu i izgurao ga na cestu!

Ova nevjerovatna situacija za jednog gradskog službenika dogodila se prošlog vikenda u Novom Sadu, a sve je odlučio snimiti slučajni posmatrač, Kristijan Mirković.

– Prvo je uzeo neke ključeve i počeo provaljivati u automobil. Onda se malo osvrtao i primirio, valjda je posumnjao da ga neko gleda pa je kao razgovarao na telefon. Onda se opet “vratio na posao” i tada sam ga počeo snimati. Obio je bravu, na brzinu ušao unutra, izbacio automobil iz brzine i odgurao do pauka, ispričao je Mirković za Telegraf.

Prije toga, radnik “Parking servisa” je uredno ispisao kaznu za nepropisno parkiranje i stavio je ispod brisača.

Na kraju videa vidi se kako dolazi vlasnik automobila, na dvije štake, i u posljednji trenutak spašava svoj “yugo” od pauka. Radnik sa snimka je suspendovan.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.