Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lijepa priča iz modriče

Rekla je “da”: Istrčao maraton, pa zaprosio djevojku (FOTO)

Модрича – Лукић, Недић – просидба

Branislav (36) je vjerenički prsten uručio Miljani (25) pred zgradom “Banana”, u kojoj ona stanuje i na mjestu na kojem je ga dočekivala nakon svih polumaratona istrčanih na stazi dugoj 21 kilometar

Modrički atletičar Branislav Lukić svoj peti ovogodišnji polumaraton ulicama Modriče završio je prosidbom Miljane Nedić, sa kojom je u vezi više od četiri godine.

Branislav (36) je vjerenički prsten uručio Miljani (25) pred zgradom “Banana”, u kojoj ona stanuje i na mjestu na kojem je ga dočekivala nakon svih polumaratona istrčanih na stazi dugoj 21 kilometar.

Prosidba je za Miljanu bila iznenađenje.

“Istrčala sam iz stana da, kao i ranije, pozdravim Branislava, da se nakratko vidimo i vratimo svako svojim obavezama. Začudilo me je prisustvo nekoliko naših prijatelja i rodbine, ali ni slutila nisam da će Branislav da me zaprosi baš tu, i to u vrijeme epidemije virusa korona. Ljubav ne bira ni vrijeme, ni okolnosti, a ako je ljubav prava onda ona preživi sve”, rekla je Miljana Srni.

Branislav kaže da su Miljana i on, prije epidemije, planirali da ove godine ovjekovječe dugogodišnju vezu.

“Planovi o zarukama i vjenčanju su zbog opšte situacije i neizvjesnosti otišli u drugi plan. Ne vjerujem da će se stanje brzo poboljšati, pa sam odlučio da zaprosim Miljanu. Htio sam da to bude na poseban način, a da bude u vezi sa sportom”, rekao je Branislav, profesor fizičkog vaspitanja, aktivni košarkaš i od prošle godine atletičar rekreativac.

Branislav je istakao da su prethodni, kao i današnji polumaraton, doprinos njegov i članova Atletsko-rekreativnog kluba “Modriča” u borbi protiv virusa korona.