Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ruskinja postala baka u 29. godini: Kćerka ide mojim stopama (FOTO)

baka iz rudije

– Historija  se ponovila, moja kći ide mojim stopama. Jako smo sretni jer je u porodic  napokon došao i dječak, ponosno je izjavila Natalia Knyazkova koja je sada najmlađa baka u Rusiji. Ona je tek nedavno navršila 29 godina, a iza sebe ima već četiri poroda, piše The Sun.

Majka je četiri kćeri, a upravo je postala i – baka. Kći koju je rodila s 14 godina sada je dobila sina, a i ona je sad stara – 14 godina. I Natalia u tome ne vidi nikakav problem, naprotiv.

Natalijin suprug i novi djed Alexander (34) kaže kako je bio vrlo šokiran što će njegova najstarija kći postati majka.

GRANDMA-2_2503687a

Alexandrina kćerka (14) rodila je dječaka

– Svi mi čestitaju što sam postao mladi djed. Osjećaj je neobičan, ali naviknut ću se s vremenom, izjavio je Alexander koji se nada kako se njegova kći i njen momak kojemu je 17 godina još neće ženiti i kako će nastaviti sa školovanjem.

– Sve dok ona ne postane punoljetna za četiri godine, odlučili smo da ćemo im pomoći s bebom. Do tog trenutka neće moći živjeti zajedno, odlučio je sada strogi djed koji o tome očigledno nije razmišljao prije devet mjeseci.

Ipak, Natalia nije najmlađa baka na svijetu. Rekord drži Rumunka kojoj je to uspjelo sa 23 godine. Ona je s 12 godina rodila kći koja je zatrudnila 10 godina kasnije i postala mama s 11. Neslavan rekord.