Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Silovatelj životom platio nastrani čin, muž ga ubio šipkom

silovanje – ubistvo

Njujorški vozač taksija Mamadou Diallo (61) u ponedjeljak je dobio jeziv poziv od svoje žene. Nepoznati je muškarac provalio u njihov stan, rastrgao odjeću s nje i pokušao je silovati.

Razjareni Mamadou odmah je okrenuo taksi prema svom stanu u Bronxu, uzeo metalnu šipku u ruke te izjurio iz auta prema stanu. Kad se lift otvorio na njegovom spratu krenuo je prema stanu samo da bi ugledao polugolog neuspješnog silovatelja (identificiran kasnije kao 43-godišnji Earl Nash).

Zaslijepljen bijesom, taksist je šipkom navalio na napadača svoje žene koji je nakon prvog udarca pao u lift, sklonjen od objektiva nadzorne kamere. No, zato se jasno vidi kako Mamadou mahnito mlati šipkom prema liftu, da bi pred kraj šokantnog videa od 25 sekundi i on ušao u lift za napadačem gdje ga je umlatio do smrti.

https://www.youtube.com/watch?v=68pQkoSF-Qo

Taksist je kasnije za New York Post kazao kako nije želio usmrtiti napadača, prenosi The Sun:

– Nisam želio ubiti tog čovjeka. Nisam sretan što je umro i što će moje ime stajati pokraj nekog ko je mrtav. Branio sam ženu jer je ona bila žrtva. Udario ju je u glavu, strgao odjeću s nje i pokušao je silovati – jasan je bio Mamadou koji je inicijalno bio optužen za ubistvo, ali je to promijenjeno u optužbu za napad.

Njegova žena Nenegale Diallo potvrdila je priču svojeg muža:

– Otvorila sam mu vrata stana jer sam mislila da je to moj sin. On je tad banuo unutra i počeo se skidati riječima “ne želim novac, nego ću te silovati!”.

Osim što je napao i skinuo gospođu Diallo, Eral Nash je istukao i njenu sestru koja je također bila u stanu.