Taj ludi svijet

argentina

Skandal: Političar ljubio grudi svoje ljubavnice tokom sjednice (VIDEO)

25/09/2020

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnjak sam je odstupio u četvrtak navečer

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnji Juan Emilio Ameri sam je odstupio Argentinski zastupnik je strogo kažnjen jer je tokom online parlamentarnog zasjedanja ljubio grudi jedne žene, odnosno kako se kasnije doznalo, partnerice.

Oženjeni otac troje djece Juan Emilio Ameri šokirao je kolege zastupnike ali i svekoliku javnost, dopustivši lijepoj plavuši da sjedne na njegovo koljeno i nježno ga miluje prije nego što se on sagnuo i poljubio njene grudi.

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnjak sam je odstupio u četvrtak navečer.

Scene seksa odigravale su se na velikom ekranu tokom rasprave o dugu pokrajine Salta, na kojemu su bili vidljivi i drugi zastupnici koji su na sjednici nazočili iz svojih domova.

Da stvar bude bizarnija zastupnik Ameri, koji je prošle godine u decembru osumnjičen da je seksualno zlostavljao tinejdžerku, prije ostavke ponudio je prilično bizarno objašnjenje.

– Jako se sramim, bio sam uvjeren da je pao internet. Internet veza je jako loša u unutrašnjosti zemlje. Moja partnerka je upravo uzašla iz kupaonice. Upitao sam ju je li sve u redu sa silikonskim implantantima, ona je naime prije 10 dana bila na ugradnji dojki. Pitao sam je mogu li je poljubiti, pa sam to i učinio. Poljubio sam je u grudi. To je sve, objasnio je osramoćeni zastupnik.

Celeste Burgos

Djevojka u središtu skandala je Celeste Burgos, Amerijeva djevojka i politička savjetnica. Zbog skandala je izašla na vidjelo činjenica da je Ameri rastavljen od supruge Alejandre Escudero.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.