Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"hulk"

Slavni nogometaš čeka četvrto dijete, sa ženom koja ga je 12 godina zvala tetak

hulk (1)
Hulk i Camila / FOTO: Instagram / @hulkparaiba

Njegova bivša supruga izjavila je da joj je njegova veza s nećakinjom priuštila veliku bol

Poznati nogometaš Givanildo Vieira de Sousa, poznatiji kao Hulk, bio je jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu. Pažnju javnosti privlači i svojim turbulentnim ljubavnim životom. Hulk je tako otkrio da će po četvrti put postati tata.

Ova je vijest odjeknula poput bombe u stranim medijima jer će 35-godišnji Hulk svoje četvrto dijete dobiti s 32-godišnjom Camilom Sousom, kojoj je 12 godina bio – tetak! Da, dobro ste pročitali.

Hulk je 12 godina bio u braku s Camilinom tetkom Iran Angelo.

Nogometaš je sada na svom Instagram profilu objavio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija uz emotivnu poruku da jedva čeka dolazak prinove te da mu nije važno hoće li biti curica ili dječak.

Hulk i Camila / FOTO: Instagram / @hulkparaiba

Javnost je saznala za njihovu vezu u decembru 2019. godine, samo pet mjeseci nakon što je okončan brak Hulka i njegove prve supruge. Camila i nogometaš svoju su vezu okrunili brakom u septembru 2020. Hulku je ovo četvrto dijete, a troje djece ima s bivšom suprugom Iran Angelo de Suza.

Njegova bivša supruga izjavila je da joj je njegova veza s nećakinjom priuštila veliku bol.

“Bila mi je poput kćeri. Dala sam joj sve otkako je došla na svijet. Žrtvovala sam svoje snove više puta kako bi ona mogla ostvariti svoje. Ne govorim samo o materijalnim stvarima jer ih je lako dati kad imate novac; govorim o ljubavi, pažnji, poštovanju… O svemu”, izjavila je u jednom intervjuu Iran.

Nogometaš je pak tvrdio da ga je bivša tretirala “kao čudovište” te je naglašavao da su se on i Camila počeli viđati tek nakon što se rastao od prve supruge.

Hulk sa djecom / FOTO: Instagram / @hulkparaiba

“Nisam bio u vezi s Camilom dok sam bio u braku. Ja sam muškarac. Nisam bio sretan u svome braku zbog brojnih razloga… Čitav brak sam je varao. Ne mislim da sam loša osoba jer sam se oženio Camilom. Još sam mlad, Camila je također mlada i beskrajno lijepa. U trenutku kad smo započeli svoju vezu oboje smo bili sami i ne vidim ništa loše u tome”, rekao je jednom prilikom nogometaš.

Jednom je prilikom također priznao da je njegova bivša supruga zatrudnjela nakon samo mjesec dana veze i da je kao pravi muškarac preuzeo odgovornost pa su se vjenčali. Dodao je da to nikada nije bio brak iz ljubavi.

Hulk trenutno igra za brazilski Atletico Mineiro.