Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

“Sodoma i Gomora” na odmoru Britanaca u Grčkoj (FOTO)

27/07/2015

Kavos, grčko odredište za ljubitelje zabavi preuzelo je slogan od Las Vegasa “Šta se desi u Kavosu, ostane u Kavosu” nudeći posjetiocima raskalašni noćni provod.

Ipak, svemu dođe kraj, pa i strpljenju Grka, te su mještani odlučili da ono što se dogodi u Kavosu tamo i ne ostane.

Stanovnici ovog grada na Krfu izgubili su živce zbog pijanih turista koji ga svakog ljeta preplave i pretvore u “Sodomu i Gomoru”, pa su na Facebooku napravili stranicu “Turns out Kavos was ready for you”, odnosno “Čini se da je Kavos bio spreman za vas” kako bi se podsmijavali često korištenom motu britanskih turista.

Na njoj objavljuju sve sramotne fotografije turista, a iako im je bio cilj da osramote nestašne goste, ova stranica postala je nevjerovatno popularna da su turisti počeli sami šalju svoje sramotne fotografije iz Kavosa.

Ova stranica do sad je sakupila više od 17.000 fanova, a veliki dio njih drage je volje je poslao svoje fotografije pijanog ludovanja na odmoru.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.