Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Stiglo objašnjenje zbog čega su se mladići “sunčali” u Novom Sadu

15/06/2015

Prije nekoliko dana društvene mreže i portale u regionu preplavila je fotografija iz Novog Sada na kojoj se vide mladići koji se na jednoj od najprometnijih raskrsnica u gradu sunčaju na ostrvu između dviju saobraćajnica.

Mladići su ležali na ostrvu, tik uz semafor i pješački prelaz, obučeni samo u šorceve. Većina je tada pomislila da su mladići aludirali na “ljetovanje u Srbiji”, i kritikovali ih što se nedolično ponašaju i ometaju saobraćaj.

Tek danas, saznalo se zašto su momci, za koje se inače misli da nisu ni punoljetni, ležali na ulici…

Mladić koji se predstavio kao Miloš objasnio je novosadskoj grupi građana Free fly, koja se bavi zaštitom životinja, zbog čega je sa drugom ležao na ostrvu:

– Moj drugar i ja smo na ovaj način pokušali da ukažemo na problem pasa lutalica, koji već godinama postoji u Novom Sadu. Lutalice su ostavljenena milost i nemilost, kao i nas dvojica, koji nemamo kuda da prođemo od automobila, koji prolaze sa svih strana. Stop ubijanju pasa lutalica! – objasnio je mladić i dodao da će ovakvih akcija biti više jer i napušteni psiimaju svoja prava!

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.