Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Sutkinja na suđenju prepoznala mladića s kojim je bila na krstarenju

29/07/2015

Sutkinja s Floride Mindy Glazer nedavno je postala dosta popularna nakon što je u svojoj sudnici prepoznala prijatelja iz djetinjstva.

A sad se ponovno dogodila slična stvar, nije prepoznala nikoga iz daleke prošlosti već iz bliske.

Riječ je o muškarcu koji je bio među putnicima na kruzeru na kojem je bila i sutkinja tokom nedavnog odmora na Karibima.

[quote_center]“Je li ti bilo lijepo na krstarenju? Meni je drago da sam se vratila na posao, godišnji sam provela čuvajući četvero djece”, komentirala je suktinja[/quote_center]

Naime, Alon Glenn je uhapšen i izveden pred sud zbog saslušanja o izručenju u Georgiju zbog optužbi za prevaru čim je sišao s kruzera.

Kad je Glenn stao pred sutkinju, Glazer ga se vrlo brzo sjetila. A ni sam optuženik nije mogao sakriti šok sa lica.

“Je li ti bilo lijepo na krstarenju? Meni je drago da sam se vratila na posao, godišnji sam provela čuvajući četvero djece”, komentirala je suktinja.

Onda je on pitao sutkinju je li vidjela kako kako je plesao na natjecanju kraj bazena, a ona je rekla da je.

“Ovo je ludo!”, nije mogao doći sebi.

No, nakon kratkog čavrljanja sutkinja mu je rekla ‘Žao mi je što morate prolaziti kroz ovo, gospodine” te mu je nakon toga odbila zahtjev za puštanje na uvjetnu slobodu do suđenja.

Mnogi tvrde da se radi o montaži, a da li je tako pokušajte se uvjeriti i sami.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.