Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tanya Pardazi

TikTok zvijezda poginula nakon skoka s padrobranom, imala je samo 21 godinu

ezgif-1-8712ef03cf

Prema saopštenju kompanije, studentica je prekasno otvorila padobran, bila je preblizu zemlje i počela da se okreće velikom brzinom i rezervni padobran nije imao dovoljno vremena da se otvori

TikTok zvijezda Tanya Pardazi poginula je u nesreći tokom skakanja padobranom, ostavivši u žalosti svoje prijatelje, porodicu, ali i ljude širom svijeta.

Agencija koja pruža padobanske usluge objavila je saopštenju da je 21-godišnja studentkinja poginula u nesreći koja se dogodila 27. avgusta, ali nisu spominjali njeno ime.

Prema saopštenju kompanije, studentica je prekasno otvorila padobran, bila je preblizu zemlje i počela da se okreće velikom brzinom i rezervni padobran nije imao dovoljno vremena da se otvori.

“Skakač je nedavno uključen u padobransku zajednicu i nedostajaće nam. Padobranski tim Toronto je veoma pogođen ovom nesrećom”, istakli su.

Posljednji video koji je objavila na TikToku opisuje skroz crne puzle koje je nedavno završila i govori o ome kako ne može da prestane da vidi crne puzle svuda – fenomen koji je opisala kao efekat tetrisa.

Kako su njeni prijatelji rekli za medije, Tanya je bila strudent Univerziteta u Torontu i ušla u polufinale izbora za miss Kanade.

“Tanya se interesovala za sve što je novo i što je avanturistički. Život je za nju bio previše dosadan i uvijek se upuštala u avanture”, kaže Melody Ozgoli, Tanyina prijateljica iz djetinjstva.

Tanyinasahrana održana je 2. septembra.