Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Tinejdžer koji je bio mrtav 20 minuta tvrdi: Vidio sam Isusa

17/05/2015

Tinjedžer Zack Clements tvrdi da je umro na 20 minuta, a da ga je u život vratilo čudo za koje je zaslužan Isus.

Ovaj 17-godišnjak srušio se u školi na satu fizičkog odgoja, a njegovo srce prestalo je kucati na 20 minuta. Kad su ga liječnici uspjeli oživjeti i vratiti mu puls, helikopterom je prebačen u bolnicu. Probudio se nekoliko dana kasnije na odjelu intenzivne njege.

Liječnici nisu znali objasniti kako je mladić iz Teksasa preživio. Međutim, on kaže da ga je, kada mu je srce prestalo kucati, “posjetio Isus koji mu je rekao da će sve biti u redu”.

– Tokom tih 20 minuta vidio sam čovjeka duge, zamršene kose s gustom bradom i nije mi dugo trebalo da shvatim da je to Isus, ispričao je novinarima Zack, prenosi Mirror.

Dodao je da je otišao do njega, a on mu je “stavio ruku na rame i rekao da se ne brine”.

Zackova porodicauvjerena je da ga je nakon rušenja tokom trčanja spasila božanska intervencija. Njegov otac Billy rekao je kako ono što se dogodilo nije moguće objasniti ljudski, dok majka Teresa kaže da joj je drago što je Isus odlučio vratiti njezino dijete.

Čim mu liječnici to dopuste, Zack planira povratak u školu.

Komentari

1 Comment

  1. GORAN

    18/05/2015 at 19:53

    eeeeeeeeee majmune jedan

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.